Merhaba, ben Serra 12 yaşındayım. Hepimiz biliyoruz ki başımızda CORONA denen bir bela var. O yüzden dışarı çıkamıyoruz, okula gidemiyoruz ve daha birçok şeyi yapamıyoruz.

Ben de 7. sınıfa gidiyorum. Alınan bir kararla sınavların yüz yüze olacağını öğrendim. O gün o kadar mutlu oldum ki görmeniz lazım ama bir yandan da stresliydim çünkü sınavlar başlıyordu. Neyse sınavıma çalıştım, hem de çok çalıştım.  Sonra hemen okul çantamı hazırladım ama bende heyecandan çok stres vardı sanırım. Sabah olduğunda kahvaltımı yaptım ve babamla birlikte arabaya bindik, çok heyecanlıydım, aklımdan bir sürü soru geçiyordu. Bazısını hemen size aktarayım:

Sınavdan kaç alacağım?

Sınıfa ilk ben mi gireceğim?

Acaba sınav kaçıncı ders olacak?

Sınav soruları zor mu?

Bunlardan sadece bir kaçı ama okula gittiğimde rahatladım herkes yavaş yavaş geliyordu. Arkadaşlarımı gördüğüm için çok mutluydum. Daha sonra sınavın ikinci ders olduğunu öğrendim bir anda kalbim güm güm atmaya başladı. Daha sonra ikinci ders geldi çok heyecanlıydım. Türkçe sınavımız artık başlamıştı. Sınavım o kadar iyi geçti ki anlatamam, sınavın sonucunu gördüğümde çok mutluydum çünkü 100 almıştım.

Öteki teneffüslerde benim için güzel geçti. Daha sonra eve geldim. Eve geldiğimde çok yorulmuştum ama o heyecanlı ve güzel güne değmişti bence.

 

Back to top