Bu yıl 10.sunu gerçekleştirdiğimiz Başarı ve Bursluluk Sınavı'mız (BBS-2021) 27 MART 2021 Cumartes günü, öğrenci ve velilerimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirler alınarak gerçekleştirildi.

BBS-2021 uygulamasında başarılı olan öğrencilerimize MİKAV (Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı) tarafından %100'den başlayan eğitim bursları verilecektir.
Sınavda emeği geçen bütün Nadide Eğitim Kurumları çalışanlarına ayrıca teşekkür ederiz.

3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
Sonuçların açıklanma tarihi: 12 Nisan 2021 Pazartesi -15.00 (sonuçların daha erken açıklanması halinde ayrıca duyurusu yapılacaktır)
Sınıflar: İlkokul-Ortaokul-Lise

BBS-2021

ÖDÜLLER ve KOŞULLAR

- Başarı Bursu kazanabilmek için hem ÇEVRİMİÇİ SINAVA hem de YÜZ YÜZE SINAVA katılmak gerekmektedir.

- BAŞARI  BURSU yapılacak olan YÜZ YÜZE SINAV uygulamasının akabinde değerlendirilecektir.

- ÇEVRİMİÇİ SINAV'da alınan puanın %30'una, YÜZ YÜZE SINAV'da alınan puanın %70'i eklenerek Sıralama Puanı elde edilecektir.

BAŞARI BURSU, elde edilen SIRALAMA PUANI'nın sıralamasına göre belirlenecektir.

- Her sınıf düzeyinde katılımcılar arasında sıralamada 1. olan öğrencimiz %100 MİKAV Öğrenim Bursu almaya hak kazanacaktır.

- Burs için 1.'liğin yanısıra her iki sınavda da sorulan soruların en az %93'ü oranında NET yapmış olma şartı aranacaktır. Aksi takdirde burs kazanılmış sayılmaz.

- MİKAV'ın sınıf birincilerinin haricinde, birinciye çok yakın sonuç elde eden öğrencilerimize de burs verme hakkı saklıdır. (2., 3. vb. sıralamadaki öğrenciler)

- Sınıf kontenjanı dolu olan sınıflarımızda, kontenjan açığı oluşmadığı takdirde yeni kayıt yapılamayacaktır. Bu durumda istenmesi halinde Tam Burs kazanan öğrencinin hakkı  1 yıllığına tehir edilebilir.

- Sıralama Puanının eşit olması halinde her iki sınavın puanları ve netleri toplanarak sıralamada avantajlı olana göre birinci tesbiti yapılacaktır. Eşitlik bozulmaması halinde geçen yılın sınav sonucuna(BBS-2020) göre karar verilir. 

- Öğrenim bursu sadece Özel Nadide Eğitim Kurumları'na kayıt yaptırıp kurumumuzda okuyacak öğrencilerimiz için geçerlidir.

- Sınav sonuçları belirtilecek tarih itibariyle okulun sitesinde yayınlanacaktır. Giriş için kayıt esnasındaki kullanıcı adı ve şifreniz gerekmektedir.

Back to top