Yabancı Dil
Nadide Okulları, kalitesini kanıtladığı İngilizce öğretimini lise kadememiz ile bir üst seviyeye taşımıştır. Aynı zamanda öğrencilerimize pratik Arapça alanında da mesafe aldırmayı hedeflediğimiz çift dilli bir öğretim programı  uygulanmaktadır.


Şahsiyet Akademisi
Kitap tahlilleri, seminerler, sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli etkinlikler ile inancını özümsemiş, neye niçin inandığını bilen, ahlaklı, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, topluma faydalı, alanında başarılı, düşünen, sorgulayan, öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirecek bir program uygulanmaktadır.

Atölye Çalışmaları
Öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil,  her yönden (zihinsel, sosyal, ruhsal, fiziksel) güçlendirmek amacıyla  atölye çalışmaları planlamaktadır. ‘‘Görsel Medya Okumaları’’, ‘‘Münazara’’, ‘‘Kitap Kritikleri’’ ile başlattığımız çalışmalarımız öğrencilerimizin yaşadığı dünyayı ve çağı anlayacakları, fikirlerini temellendirecekleri ve bunları etkin iletişim yöntemleriyle aktaracakları bir eğitim programı uygulamaktadır.

Kariyer Planlama
Öz farkındalıkları gelişmiş, ne istediğini bilen, doğru hedefler koyabilen, vizyon sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim programı uygulanmaktadır.
    
Danışmanlık Sistemi
Öğrencilerin akademik ve sosyal  başarılarını artırmada rehberlik eden, velilerimiz ile güçlü iletişim kurarak öğrenciyi çok yönlü kuşatan bir çalışma planı takip edilmektedir.

Back to top