Okulumuzda düzenlenen tahtakule turnuvası, heyecan fırtınası estirdi. Matematik zümresi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tahtakule Turnuvası 5-A , 5-B, 5-C  ve 5-D sınıfları arasında gerçekleşti.

Öğle aralarında iki hafta boyunca her sınıftan yarışmaya gönüllü 16’şar öğrencimiz birbirleriyle yarıştılar. Öğrencilerimiz maç saatlerini heyecanla bekleyerek, rakiplerini elemeyi hedeflediler. Diğer öğrencilerimiz de izleyici olarak arkadaşlarına destekte bulundular.

Turnuva boyunca çok çekişmeli maçların geçmesiyle öğrenciler ve izleyiciler çok eğlendiler. 64 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen “Tahtakule Turnuvası”nda bu yıl bir ilk olarak çarpım tablosu sorularıyla öğrencilerimize pas kullanma hakkı tanıdık. Yarışmanın en zora girmiş anlarında kullandıkları pas hakkıyla kazanan öğrencilerimiz oldu. Birbirinden heyecanlı sahneler yaşanan turnuvada, finale 5/B sınıfından Zümre ÖZŞENTÜRK ve 5/C sınıfından Bilal KAYMAK kaldı. Final maçını Bilal KAYMAK kazanarak, Özel Nadide Ortaokulu Tahtakule Şampiyonları arasına girmeyi başardı.

5
6
7
8
9
10
1
2
3
4

Back to top