Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında 6-7-8 Mart 2018 tarihleri arasında Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda oynanan Kocaeli Küçükler Kız Badminton Müsabakaları tamamlandı.

Müsabakalara kız-erkek 11 takım katıldı. Okulumuzu temsilen müsabakalara Beden eğitimi öğretmeni ve badminton kulüp antrenörü Gülşen Taylan yönetiminde, sporcular Afra Meryem Açıkgöz, Meryem Gökbayrak, Feyza Ceyhan, Aysıla Kan, Hümeyra Binbay, Nisanur İriç, Zümra Özşentürk ve Berra Yılmaz katıldı.

GRUBUNDAN 1. ÇIKTI

Turnuvanın grup maçlarında birbirinden başarılı maçlar çıkaran Özel Nadide Ortaokulu, Derince Sırrı Paşa O.O ve Derince Dumlupınar O.O yaptığı maçlar 5-0 alarak grubunda ilk sırada yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Yarı finalde İlim Koleji ile karşılan Özel Nadide bu maçı da 3-2 alarak adını namağlup finale taşıdı

KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE KOCAELİ 2.

Final grubunda tekrar karşılaştığı Derince Sırrı Paşa ile oynadığı maçı da 5-0 alarak, Dilovası Zeki Okdan Ortaokulu’na mağlup olarak; Kocaeli. 2 olmuştur.

"Daha çok çalışarak şampiyon olacağız"

Özel Nadide Ortaokulu Badminton takımı öğrencileri daha çok çalışarak önümüzde ki sene şampiyon olmak istediklerini söyleyerek, şampiyonluk sözü verdiler.

 

YILDIZLAR KATEGORİSİNDE DE MADALYA

Bir sonraki hafta yıldızlar kategorisinde devam eden müsabakalara; Fatma Betül Kaymak, Azra Çakmak, Sümeyye Koral, Senem Yönter, Afra Altaş, Feyza Öztürk, Nezaket Naz Akçay, Bengisu Elif Baykara’dan oluşan Yıldız kız Badminton takımımız Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Kocaeli 4. Olmuştur.

Her iki kategoride derece elde eden takımlarımıza ve emeği geçen tüm öğretmenlerini tebrik ederiz.

3
4
5
6
1
2

Back to top