LİSEDEN ÜNİVERSİTEYE BAŞARI MERDİVENLERİ

Merkezi sınavının yaklaşmasıyla beraber 8. Sınıf öğrencilerimize okul tercihlerinin belirlenmesi ve sınav motivasyonlarını arttırmak için "Mezunlarımızla Söyleşi" etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nadide’den mezun olup lisede okuyan öğrencilerimiz kendi okullarını bize tanıttılar. 8. sınıftaki kardeşlerine kendi sınav hazırlıklarını nasıl gerçekleştirdiklerinden ve çalışma stratejilerinden bahsettiler.

Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak üniversitede okuyan öğrencilerimiz de üniversitede ki bölümleri hakkında bilgilendirmede bulunmuş oldular. Öğrencilerimize ışık tutan bu güzel söyleşi için; Kocaeli Üniversitesi Hukuk bölümü öğrencisi İlknur DAMAR’ a, Okan Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Mehmet Zahid  BİNBAY’a, Kocaeli Üniversiteşi Diş Hekimliği okuyan öğrencimiz Vildan ALÇİÇEK’e, Muammer Dereli Fen Lisesi öğrencileri Eslem SEZGİN ve Sude Nur ŞEFLEK’e, Necip Fazıl Kısakürek Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İlyas Efe SARISÜLEYMAN’a, Enka Kolej öğrencisi Nezircan DEMİR’e ve Mehmet Akif Ersoy Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Aleyna PEKMEZCAN ve Sedef KORKMAZ’ a  katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

3
4
5
1
2

Back to top