Öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Özel Nadide Okulları Kocaeli’de ilk kez geçen yıl gerçekleştirmiş olduğu Pecha Kucha Sunum Gecesinin ikincisini Kocaeli Uluslarası Gençlik Merkezinde gerçekleştirdi.

Pecha Kucha, içeriğini kısa sürede ve etkin bir şekilde bir topluluğa sunmayı amaçlayan bir sunuş tarzıdır. Sunuş yapan kişi her biri 20 saniye süresince 20 görseli toplam 6 dakika 40 saniye süresince anlatarak sunuşunu tamamlar. 7.sınıf Monsters öğrencilerimiz birbirinden ilginç konularıyla izleyiciyi hem bilgilendirdi, hem de eğlendirdiler.

Program aralarında ustalarımızın maharetli ellerinin ürünü yiyecekleri tadan velilerimiz oldukça keyifli saatler geçirdiler.  Gece boyunca sunumları değerlendiren Jüri üyeleri Najma OMAR, Abdulghaffar CHAUDRY ve Erkan İRİÇ gecenin birincisini seçmekte oldukça zorlandıklarını ifade ettiler. Farklı kültürler ile ilgili bilgi verdiği sunumları ile birinci olan öğrencilerimiz Süeda KAÇAMER ve Zeynep Sude SEVEN başta olmak üzere gecede başarı ile sunumlarını yapan Monsters sınıfımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

17
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Back to top