Nadide Eğitim Kurumlarının uzun zamandır ilçe çapında gerçekleştirdiği Ortaokullar Arası Scrabble Turnuvası bu yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Kocaeli genelinde gerçekleştirildi.

12 Mayıs Cumartesi 16 okulun katılımı ile gerçekleşen Kocaeli İl Çapı Scrabble- İngilizce Kelime Türetme Turnuvası Özel Nadide Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti. Turnuva tüm hızı ile devam ederken misafirlerimiz de ikram ve akıl oyunları istasyonlarında hoşça vakit geçirdiler.

Uygulama yönergesine uygun olarak okullar kendi içerisinde turnuva yaptılar ve okul içi müsabakalarda şampiyon olan öğrenciler okullarını temsil etmek üzere turnuvaya katılmaya hak kazandı. Turnuvada eleme usulü ile karşılaşmalar gerçekleştirildi. Karşılaşmalar sonucunda son dört takım aynı masada turnuva finalini oynadı. Final oyununda öğrenciler puanlarına göre sıralanarak 1, 2, 3 ve 4. olarak ödüllendirildi. Son tura kadar kıran kırana geçen yarışma sonunda Kullar Ortaokulu 4., Yuvacık Serdar Ortaokulu 3., Şehit Emrah Sapa Ortaokulu 2. ve Özel Nadide Ortaokulu 1. olmuştur. Scrabble Turnuva şampiyonu Özel Nadide Ortaokulu’nu 5. Sınıf öğrencilerinden M. Emin Kale ve Arif Kılıç temsil etmiştir.

Katılım gösteren okulları, öğrencileri turnuvaya hazırlayan tüm öğretmenleri, katılım gösteren tüm öğrencileri tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.

6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1
2
3
4
5

Back to top