Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gören “RESFEBE” oyunu, Matematik Zümresi tarafından yarışma şekline dönüştürülerek daha eğlenceli bir hale geldi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 7. sınıflar arasındaki yarışmamıza öğrenciler büyük ilgi gösterdiler. 4 farklı pano çalışmasını inceleyerek yarışmaya hazırlanan 7.sınıf öğrencilerimiz, 2’şer kişilik gruplar halinde yarıştılar.

Takımlarımız;

7/A sınıfından Mehmet Emin Ergüney ve Abdullah Furkan Özkal

7/B sınıfından Sümeyye Koral ve Serra Tuncay

7/C sınıfından Esma Güliz Bekki ve Ahmet Faruk Dadanlar isimli öğrencilerimizden oluşuyordu. Bu yıl yarışmamız iki aşamadan oluştu. İlk etapta öğrencilerimiz hazır verilen resfebeleri okumaya çalıştılar. İkinci etapta ise verilen kelimeye uygun resfebeler oluşturdular. Merakla beklenen yarışmada seyircilerimiz ise kurucu temsilcimiz Süleyman Mavuş, İlkokul Müdür Yardımcımız Muharrem Aytaç, okulumuzun öğretmenleri ve 7. Sınıf öğrencilerimiz oldu. Heyecan dolu yarışmamızda en yüksek puanı 7/B sınıfından Sümeyye Koral ve Serra Tuncay’ın oluşturduğu takım alarak “2018 yılı Resfebe Şampiyonları” ünvanını kazandılar. Ödüllerini okulumuzun müdür yardımcılarından Muharrem Aytaç tarafından alan öğrencilerimiz çok eğlendiklerini söylediler.

7
8
9
10
11
1
2
3
4
5
6

Back to top