Nadide Okulları Yabancı Dil Zümresi (Nadide ELT) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve heyecanla beklenen Kocaeli Scrabble Tournament-5 için başvurular başladı.

Her yıl bizimle bu eğlenceli günde buluşan okullarımızı ve henüz turnuvamıza dahil olamamış okullarımızı turnuvamıza davet ediyoruz. Öğrencilerimize güzel bir heyecan ve yabancı dil farkındalığı, katılımcılarımıza ise doğayla iç içe güzel bir ortamda farklı bir deneyim yaşatacak olan turnuvamıza ortaokul seviyesinde öğrenim gören öğrencilerimiz katılabilirler.

Katılım için hazırlık ve takım kurma süreçleri yarışma şartnamesinde detaylı olarak anlatılmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan ulaştığınız formu doldurtan sonra şartnameyi indirme bağlantısına ulaşabileceksiniz.

2017-18 Eğitim öğretim yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen(pandemi dönemi hariç) yarışmamızın başvurusu için acele etmenizi öneriyoruz. Turnuva süreci ve organizasyonunun stabil sürdürülebilmesi için katılımcı okul sayısına sınırlama getirilmiştir.

Başvuru sırasına göre ilk 16 okulumuz Kocaeli Scrabble Tournament-5'e kabul edilecektir. 

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi amacı ile organize edilen bu etkinlikte kelime bilgisinin yanı sıra hızlı düşünme ve kelime türetme stratejisine sahip öğrencilerimiz avantajlı olacaklardır.

Yabancı dil eğitiminde farkındalık oluşturmak, özelde İngilizce eğitimini destekleyici, eğlenceli ve öğretici metotları tanımak, öğrencilerin İngilizce sözcük dağarcığını geliştirerek, zeka, dikkat ve zihinsel yeteneklerini kullanabilecekleri bir yarışma olan Kocaeli Ortaokullar Arası Scrabble Turnuvası sonucunda dereceye giren öğrencilere ödül ve sertifika verilecektir.

Kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak çıkan formu doldurmanız gerekmektedir.

Scrabble Kayıt Formu

Back to top