Nadide Okulları Okul Öncesi Zümresi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Kocaeli Okul Öncesi Öğrencileri Arası Satranç Turnuvası için başvurular 01-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Her yıl bizimle bu eğlenceli günde buluşan okullarımızı ve henüz turnuvamıza dahil olamamış okullarımızı turnuvamıza davet ediyoruz.

Öğrencilerimize güzel bir heyecan ve satranç sporu farkındalığı, katılımcılarımıza ise doğayla iç içe güzel bir ortamda farklı bir deneyim yaşatacak olan turnuvamıza Kocaeli genelindeki resmi ve özel okullarda öğrenim gören okul öncesi öğrencilerimiz katılabilirler.
Katılım süreci ile ilgili bilgiler turnuva şartnamesinde detaylı olarak anlatılmıştır. Aşağıdaki bağlantılardan turnuva şartnamesi, başvuru formu ve ilgili diğer formlara ulaşabileceksiniz.
 
Geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvamıza başvuru için acele etmenizi öneriyoruz. Turnuva süreci ve organizasyonunun stabil sürdürülebilmesi için katılımcı okul sayısına sınırlama getirilmiştir.
Başvuru sırasına göre ilk 16 okulumuz Kocaeli Okul Öncesi Öğrencileri Arası Satranç Turnuvası’ na kabul edilecektir.
 
Dikkat ve zihinsel yeteneklerini kullanabilecekleri bir turnuva olan Kocaeli Okul Öncesi Öğrencileri Arası Satranç Turnuvası sonucunda katılım gösteren öğrencilere ödül ve katılım belgesi verilecektir.
 
Başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayarak çıkan formları doldurduktan sonra Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta göndermeniz gerekmektedir.

YARIŞMA AÇIK RIZA FORMUNU İNDİRMEK için TIKLAYINIZ...

SATRANÇ TURNUVASI ŞARTNAMESİNİ İNDİRMEK için TIKLAYINIZ...

VELİ İZİN BELGESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK için TIKLAYINIZ...

Back to top