Anasınıfı öğrencilerimiz bu hafta kakao çekirdeğinin özelliklerini,çikolata çeşitlerini ve yapım aşamalarını öğrendiler.

Mutfak etkinliği saatinde  çikolatalı trufflar yaparak öğrendiklerini lezzetli hale getirdiler.

11bdcafe-aef6-4f44-b9d5-28ad55d44dbe
16c92450-635b-4380-af91-becc3e961b2d
342ebabb-02ec-4fa7-bd0e-525c329c2e7b
33299f49-d273-46dd-8eb9-942df51da325
219602cf-32ad-423e-8e9d-8a51fae540ba
d58d5e65-e497-409b-bedf-625cb89ed14e
daea03cc-7ee1-4a1a-8048-2da143f612d6
e49b8988-df6e-4a8c-8853-d01ceca02085
fa061e45-c627-478f-b170-61d5e0912486

Back to top